2018. május 12. 14:57 - KULTgame

Haláltusa

Action 52 - 2. rész

Újra itt vagyok, hogy miért késett ennyit a második rész? Mert egyrészt pihentetni akartam az agyamat, másrészt besűrűsödött az április és május számomra (mondjuk így is jobban jártam). De ha már elkezdtem ennek az egész kupac sz+rnak a bemutatását, akkor fejezzem is be. Úgy hogy....... essünk túl rajta....

16320-action-52-nes-front-cover.jpg

14. Chill Out

Mit mondhatnék erről? Ugyanaz, ami az Illumination volt, csak valamivel élveszhetőbb, annál unalmasabb viszont. Ami újítás azonban, hogy rögtöni halál helyett életerő csíkunk van, ami miatt hát el van húzva a játék. Illetve nem kell megvárni a lövést, lehet szórni is. Vééégre! Hibákból persze itt sincs hiány, pl. bele lehet menni az életerő csíkba, csak szólok. Itt már megkíméltem magamat a játék hangjaitól, különben ha nem tettem volna, azonnal skalpolást végeztem volna magamon. Maga a látvány meg, hát legalább nem kapok tőle heveny rosszul létet.

1_3.png

17. French Baker

Na ha ebbből a "1983-s Mari Bros." stílusra hajazó játékokból nem volt eddig egy olyan biztosan megnevezhető címeres f+s, akkor most jön! Nem csak, hogy az előbb megemlített játék látványa köröket ver erre a szutyokra, de még az Atari 2600-s játékoké is jobb volt! Meg amúgy is, milyen teremtmények ellen harcolok? Ki se lehet venni: egy két gólya lábon álló.... szekrények, meg zsebkendőtartók és posta levelek ellen. Kérem szépen, ha már French baker ennek a szörnyszülöttnek a címe, akkor miért nem lehetett mondjuk bagett, croissant vagy más sütemény? Erre csak az lehet a magyarázatom, hogy a fejlesztőcsapat 50%-a holland volt és jól be voltak tépve a játék készítésekor.... az az a csapat összesen 2 emberből állt. Így megértem a játék minőségét. Tetőzi még az is, hogy nem fair a játék, eléd akár be is spawn-olhat az ellenfél, gondolhatod mennyi esély van a túlélése.

2_3.png

21. Streemerz

Önmagában, azaz az alapjait nézve nemn rossz, de ez egy Action 52-s játék, úgyhogy jaj. Ez más mint a többi ugyanis itt fel felé kell menni, de nem ugrással, hanem ezzel a grapling hook szerű eszközzel (ami tök ugyanolyan, mint ami Batman-nek van). Na de hol szúrták el? Például ott, hogy nem mindig lehet klőni a platformokra, pontosabban csak a közepénél lehetséges, a külső részénél meg se próbáltjuk, túl gyors a karakter, és ilyenkor leesünk a kisebb platformokról le a szakadékba ami megöl, ellenségek garmadája lesz amiket nem lehet megsemmisíteni (amik ilyen dollár jelek meg zsákok meg mit tudom én), cserébe ha már a platformjukon vagy akkor közelednek feléd, mint a páncél lovagok a Castlevania-ban. Szerintetek ezzel a kombóval mennyire idegesítő a játék. Az sem segít, hogy a rikító színektől szabályosan fájt a fejem, ami eddig életem során egyszer nem történt meg gamer karrierem során.

2_4.png

23. Bublgum Rosy

Az egész játék egy hatalmas nagy bug! áttűnések, nem meg halások stb. Ha ez nem lenne elég ennek is ugyanolyanok a pályái (ami 5). Nem nagyon szeretnék spoiler-zni előre, de ha jobban megfigyeltétek, akkor a játékban 3 vagy 5 pályás játékok vannak. Ha ezek nem lennének ennyire elcseszve akkor is kb. az egész pakkot 20 perc alatt ki lehetne vinni.

1_4.png

25. Undeground

Újabb játék, haj de "repdesek az örömtől"! Annyit azért írhatok a számlájára, hogy ez talán a legkevésbbé rossz, meg itt is lehet sorozatban lőni. Csak engem emlékeztet a SteamWorld Dig-re? Mármint ezzel a bányás részekkel. És valami fekete bőrűvel megyek a bányában... tehát ez Afrikában játszódik? Valójában ez a Véres Gyémánt ennek az adaptációja? Akkor úgy tekintek rá.... csakhogy elmondjam, hogy semmi köze sincs hozzá. Ráadásul be tudsz akadni a létrákba, ami nem túlságosan erősít az élvezhetőségén. Sőt, már az első pályán van, hogy egy helyre tömörülnek az ellenfelek ráaádsul rohadt gyorsak, úgyhogy esélytelen hogy mentés nélkül játszuk ki... bár minek akarnánk.

1_5.png

27. Non-Human....

és jézus mi ez a drogos látomás?! Iszonyat lassú az egész, úgyhogy csak mégjobban ráerősít erre! Mik ezek a fejek ott lent? Oké erre nem tudok napi rendre térni, inkább elterelem a figyelmemet valami másra. Kipróbáltam amúgy hogy működik e itt a leesős halál. Kettőt találhattok.... Van egy furcsa ellenség, még pedig a kukac ami a farka végéből lövi ki a golyót (Okay).

1_6.png

28. Cry Baby

Ctrl+C Ctrl+V

29. Slashers

Elérkeztünk az utolsó előtti játékhoz. Készüljetek fel...
Első: Bődületesen sz+r a térhatás! Nem egyszer beakadtam a pálya elemekre. Második: Ez az igazi billentyűzet gyilkos játék! Mindenkit olyan nehéz megölni, hogy ez már nem kihívás, hanem olyan, mintha nagyon gyorsan kellene a darálóba nyúlnod. Kicseszett gyorsan szedik le az életerődet! Max. a rúgás az, ami valamennyire hat, az ütés hangyafingnyit nem ér. Valamint kibeb+szott hosszúak a pályák! Unalmasak! Pedig elvileg ez egy verekedős játék lenne, mint a Double Dragon! Valamint nőket is lehet verni! Hmm, a feministáknak nem ez lesz a kedvenc játékuk, mondjuk másnak sem. Harmadik: Még azt sem mondhatnám, hogy változatosak a pályák, mert egytől egyik ronda az összes! Steril, élettelen hányás az egész! Amit észrevettem irányítás terén, hogy igazából csak egy irányba tudunk menni egyszerre, tehát lényegében egy kigyúrt tankra hajazunk (akinek a feje amúgy teljesen hasonlít az X-MEN filmekből Küklopszéra). Negyedik: És vannak óh, boss harcok! És mindegyikük leszívja a HP-mat (meg az életkedvemet). Ötödik: Kérem szépen, 2 pálya váltja egymást és ennyi! Annyi talán a különbség, hogy az 5. pályánál már csak a legerősebb ellenfeleket (a boss-okat) küldi rám.

1_8.png

Tessék, még képem is van róla, ez az ötödik pálya!

2_5.png

40. Billy Bob

Ha hiszitek ha nem, ez egy Prince of Persia klón! Teljes mértékben! A felkapaszkodások is teljesen ugyanazok. Ami elválasztja tőle az az, hogy itt kard helyett pisztoly van. Meg ennek a játéknak van a legrosszabb irányítása az egész pakkban. Olyan, mintha úgy tervezték volna meg, mintha minden lépéshez külön gombot kellene nyomni. Tisztára, mintha egy lépegetőt irányítanék. Emiatt az első pályán nem tudok átmenni! Komolyan! Képtelenség átugrani, mit átugrani! Egyáltalán ugrani egy helyben! Nekem valahogy sikerült beragadnom. Csináltam is képet róla. Szerintem minden paranormális megfigyelőnek ínyencség lehet ez.

2_6.png

Várjunk, de hol van a többi játék? Hiszen 52 játék van egy pakkban! Nos, a többi az vagy fis-fos repülős f+szság, vagy ezeknek a másolatai. Értitek, a másolatok másolatai! Vagy még van egy lehetőség, mégpedig olyan elborult torzszülöttet találsz, amire tökéletesen illik az LSD trip kifejezés! Ennél még az olcsó, utángyártott kínai vackok is több élvezetet nyújtanak, pedig az biztosan maga a szarkupac, ami 2 hete ott megszáradt és bűzölög. Igazából további szitokszavakat is mondhatnék, hogy mennyire sz+r és gőzölgő hányás, de nem. Végére inkább összegyűjtöttem a legbizarabb részeket, és elég volt egy jó hosszú időre ezekből a.... inkább nem is mondok semmit!

 

1_9.png

auch.png

elefantember.png

foldben_jarkalok.png

remalmaid_lesznek_tole.png

shadow_people.png

UFO gang-bang

ufo_gang-bang.png

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultgame.blog.hu/api/trackback/id/tr7413913562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása